خانه » وبلاگ » تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال
آخرین بروز رسانی: 12ام اسفند, 1402

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال به سوال پر تکرار در هنگام خرید انواع دوربین مداربسته از جمله دوربین تیاندی تبدیل شده است.

با گسترش روز افزون فناوری در زمینه سیستم های امنیتی، دوربین های مداربسته نیز در دسته بندی های مختلفی عرضه شده اند و هرکدام برای محیط های خاصی طراحی شده است. در اصل تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال در زمینه نوع اتصال دوربین به دستگاه DVR می باشد.

این موضوع سبب می شود تا شما در هنگام استفاده از دوربین های مداربسته بتوانید براساس بودجه و همچنین تعداد دوربین ها و نوع محلی که نیاز به نصب دوربین دارید، یکی از این نوع دوربین ها استفاده کنید. البته دسته بندی دوربین ها تنها به این یک مورد ختم نمی شود و شما می توانید براساس نیاز خود به کنترل از راه دور یا شبکه نیز از این تجهیزات استفاده کنید.

توجه داشته باشید که دوربین ها ابزارهای مهمی در زمینه ایجاد یک سیستم امنیتی هستند و داشتن دوربین مداربسته مناسب می تواند کار مدیریت کردن رفت و آمد در محیط های شلوغ یا خلوت را به خوبی انجام دهد.

شرکت های بزرگی که در این زمینه فعال هستند، در تلاش اند تا با تلفیق کردن دانش هوش مصنوعی با دوربین های مداربسته خود، این تجهیزات را به یک سطح کاملا جدیدی ارتقا دهند و با این روش کنترل ساده تر و دقیق تری را در اختیار شما قرار دهند.

این تجهیزات به شما کمک می کند تا بتوانید کنترل بهتری بر روی جمعیت داشته باشید و در محیط های شلوغ یا تجهیزات صنعتی و مهم می توانید از این نوع دوربین های مداربسته استفاده کنید و تفوات دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال را بهتر بدانید.

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال

دوربین آنالوگ چیست؟

این نوع دوربین، یکی از مهمترین تجهیزات ساخته شده در زمینه امنیت می باشد. تفاوت دوربین دیجیتال و آنالوگ در زمینه نوع انتقال داده ها می باشد. در دوربین های آنالوگ همه چیز به صورت داده های پیوسته ذخیره می شود و شما برای اینکه بتوانید از این داده ها به صورت مستقیم استفاده کنید باید از یک دستگاه به نام DVR یا تبدیل کننده آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید.

    لینک های مفید:‌ نصب دوربین مداربسته آنالوگ

این تجهیزات به شما کمک می کند تا بتوانید به آسانی داده های خود را در قالب فایل های قابل بررسی مانند فرمت های تصویری NTSC یا PAL ذخیره کنید و در هر زمان که به آن نیاز داشتید، استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که دوربین های آنالوگ برای اتصال و انتقال اطلاعات نیاز به یک کابل برای برق و کابل دیگری که بیشتر از نوع کواکسیال است برای انتقال داده ها دارد و با این روش می توانید دوربین های آنالوگ را نصب کنید.

توجه کنید که نصب کردن دوربین های آنالوگ به نسبت مدل های دیجیتال سخت تر است و همچنین کنترل کمتری نیز بر روی این تجهیزات وجود دارد و این یک تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال است.

افرادی که می خواهند یک امنیت نسبی در محیط خود ایجاد کنند، دوربین های آنالوگ به دلیل هزینه کمتر و همچنین راه اندازی ساده در ابعاد کوچک می تواند انتخاب مناسبی باشد.

دوربین دیجیتال چیست؟

این محصولات داده ها را از همان زمان فیلم برداری به صورت دیجیتال به دستگاه NVR انتقال می دهند. با استفاده از این تجهیزات می توانید کنترل بهتری بر روی فایل های خود داشته باشید و به دلیل دیجیتال بود، فرآیندهای مختلفی مانند دید در شب و همچنین سیستم های کنترل رنگ و پردازش تصویر نیز در این محصولات وجود دارد.

شاید مهم ترین تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال در زمینه پردازنده داخل دوربین می باشد.

در دوربین های دیجیتال این روند به کمک یک پردازنده انجام می شود و داده های شما قبل از ذخیره سازی شدن بر روی هارد توسط این بخش پردازش می شود و شرایط نوری و محیطی آن تنظیم می شود. این تجهیزات از نظر امنیتی بسیار کاربردی هستند و می توانند کنترل بهتری را در محیط های شلوغ در اختیار شما قرار دهند.

اافرادی که نیاز به سیستم های امنیتی زیادی دارند یا نیاز دارند تا سیستم کنترل از راه دور بخش امنیتی خود را فعال کنند، باید حتما از دوربین های دیجیتال تحت شبکه استفاده کنند و با این روش کنترل بهتری بر روی محیط خود داشته باشند.

این تجهیزات با داشتن فناوری های هوش مصنوعی مانند تعقیب یک شخص در محیط، بررسی میزان ترافیک محیط، توانایی تشخیص چهره و موارد دیگر برای محیط هایی که امنیت در آنجا اهمیت زیادی دارد ساخته شده است.

لینک های پیشنهادی: دوربین مداربسته هایک ویژن

تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال چیست؟

در بالا اشاره جزیی به تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال شده است، اما در نظر داشته باشید که این دوربین ها جز روش اتصال و همچنین نوع ذخیره سازی داده ها در بخش فناوری ها نیز تفاوت هایی دارند.

 به صورت کلی دوربین های دیجیتال کاربردهای امنیتی بیشتری دارند و به دلیل تحت شبکه بودن بسیاری از این نوع دوربین ها، افراد تلاش می کنند تا از این محصولات برای کنترل از راه دور نیز استفاده کنند. این تجهیزات به گونه ای هستند که فرایند کاری را بسیار دقیقا و کاملا ایجاد می کنند و این موضوع سبب می شود تا شما کنترل کاملی بر روی اوضاع داشته باشید.

کیفیت ضبط تصاویر در دوربین های دیجیتال بسیار بالاتر از دوربین مدار بسته آنالوگ است. این تفاوت را در بازه 1 تا 5 مگا پیکسل در دوربین های دیجیتال می توانید مشاهده کنید، در صورتی که دوربین های آنالوگ زیر یک مگا پیکسل کارایی دارند، ضمنا رزولوشن بالاتر و قدرت تشخیص بهتر چهره در دوربین دیجیتال قابل توجه است.

توجه داشته باشی که تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال می تواند بسیار محسوس باشد و براساس بودجه موردنظر شما می تواند شرایط و حتی روش نصب دوربین ها را کاملا تغییر دهد.

در مورد تفاوت در نصب دوربین‌های دیجیتال و آنلوگ می‌توان ذکر کرد که به دلیل کیفیت بالای تصاویر در دوربین‌های دیجیتال و زاویه دید و بررسی ساختمان ممکن است مقرون به صرفه تر باشد دوربین دیجیتال را انتخاب کنید تا آنالوگ…

تفاوت دوربین تحت شبکه با آنالوگ چیست؟

دوربین های تحت شبکه ابزارهای بسیار مهمی هستند. به کمک این تجهیزات می توانید با ایجاد کردن یک آی پی اختصاصی محیط خود را مدیریت کنید. استفاده کردن از این ابزارها به شما کمک می کند تا بتوانید به واسطه گوشی یا لپ تاپ خود به راحتی محیط خانه یا محیط کار خود را کنترل کنید.

 همچنین این محصولات بیشتر در صنعت هوش مصنوعی کاربرد دارند و به دلیل وجود سیستم تشخیص خودکار چهره، دید در شب، سیستم پلاک خوانی و موارد دیگر می تواند به راحتی برای تامین امنیت محیط های بزرگ استفاده شود.

برای استفاده از این تجهیزات نیازمند دسترسی کامل و شبانه روزی به اینترنت می باشد و شما برای استفاده از این تجهیزات باید به اینترنت متصل شوید و این موضوع می تواند یک تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال باشد.

 در بیشتر موارد دوربین های تحت شبکه به دلیل حفظ و امنیت اطلاعات توسط برنامه های اختصاصی همان شرکت کنترل می شوند و شما با نصب کردن برنامه مخصوص کنترل این دوربین ها می توانید به صورت کامل بر روی عملکرد آنها کنترل داشته باشید.

همچنین برخی از این نوع دوربین ها دارای سنسورهای محیطی نیز هستند و می توانند میزان نور، دما و سایر موارد را نیز در قالب اطلاعات مناسب و کلی در اختیار شما قرار دهند.

 در اصل بیشتر این نوع دوربین ها از نوع دیجیتال می باشند، زیرا نصب و راه اندازی آنها به مراتب ساده تر است و می توانند با داشتن فناوری های هوش مصنوعی نیز به خوبی در هر محیطی مورد استفاده قرار بگیرند.

تفاوت دوربین های مداربسته در چیست؟

هر دوربین مداربسته بر اساس شرکتی که در آن ساخته شده است می تواند تفاوت های زیادی را در خود جای دهد. از نظر طراحی برخی از دوربین ها برای کنترل کردن از طریق گوشه های دیوار ساخته شده اند و می توانند کنترل کامل تری را در نقاط کور ایجاد کنند، این در حالی است که برخی دیگر از این دوربین ها به صورت هوشمند ساخته شده اند و برای کنترل کردن بخش های مهم تر می باشند.

طراحی دوربین بیشتر در بخش تولید لنز و نوع سنسورهای به کار رفته در آن می باشد، که سبب می شود دوربین های مداربسته از نظر سبک طراحی، ظاهر و اندازه نیز تفاوت های زیادی باهم داشته باشند. در این بخش تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال به راحتی قابل مشاهده است.

 اما برخی از دوربین های مداربسته آنالوگ نیز تفاوت هایی در زمینه نوع اتصال دارند. به عنوان مثال هایک ویژن با طراحی یک روش اتصال خاص، برق و همچنین انتقال داده را تنها با یک کابل انجام می دهد و این موضوع می تواند هزینه های کابل کشی دوربین های مداربسته آنالوگ را تا حدود زیادی کاهش دهد.

از طرفی دوربین های دیجیتال نیز از این قاعده مستثنی نیستند و می توانند تفاوت هایی در زمینه اندازه لنز، توانایی زوم کردن، بهبود تصاویر، پردازش تصویر و همچنین سیستم دید در شب نیز تفاوت هایی باهم داشته باشند.

همچنین به دلیل اینکه دوربین های دیجیتال بیشتر برای سیستم های تحت شبکه استفاده می شود، این امکان را به شما می دهند تا بتوانید تجهیزات خود را به صورت اصولی و دقیق کنترل کنید.

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

دوربین آنالوگ با وجود امکانات و ویژگی هایی که در اختیار شما قرار می دهد سبب می شود تا بتوانید به راحتی و با هزینه بسیار کم از آنها استفاده کنید. در محیط هایی که نیاز به کنترل از راه دور ندارید و زمانی که در محیط حضور ندارید، نیاز به کنترل آن نیست، می توانید برای کاهش هزینه های خود از این تجهیزات استفاده کنید.

اما دوربین های تحت شبکه به دلیل کاربردهای بیشتری که برای کنترل از راه دور دارند به شما این امکان را می دهند تا بتوانید تجهیزات را به صورت کاملا اصولی کنترل کنید.

 این دوربین ها به دلیل داشتن تجهیزات بیشتر و همچنین استفاده از فناوری های هوش مصنوعی می توانند کنترل بهتری را در محیط های شلوغ به شما ارائه دهند. با این روش شما می توانید با خیال راحت و به صورت کاملا اصولی بر روی محیط های مختلف محل کار یا بخش های صنعتی کنترل داشته باشید.

 از دوربین های هوشمند و تحت شبکه در شرایط خاص، برای کنترل از راه دور تجهیزات نیز استفاده می شود، به کمک این دوربین ها می توانید در زمان تشخیص و صلاحدید خود، به راحتی در خانه را برای افراد مختلف بازنمایید و کنترل کاملی بر روی فعالیت های محیط خود داشته باشید. این موضوع برای افرادی که در بیشتر اوقات در محل کار خود نیستند می تواند بسیار کاربردی باشد.

اگر در مشاغلی حضور دارید که وسایل و ابزارهای گران قیمتی را در آن جای داده اید، کافی است که به کمک این دوربین ها و استفاده از اینترنت در هر ساعتی از شبانه روز، محیط کار خود را کنترل کنید.

 به صورت کلی و در قالب یک ساختار اصولی تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال به همین موارد ختم نمی شود و شاید در آینده دوربین های آنالوگ نیز پیشرفت های زیادی را کسب کنند.

این تجهیزات به عنوان بخش اول سیستم امنیتی در محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و انتخاب تجهیزات درست براساس بودجه و نوع نیاز شما می تواند سبب تامین امنیت محیط شما شود.

توجه داشته باشید که تفاوت دوربین آنالوگ و دیجیتال در زمینه پردازش تصاویر نیز می باشد و اگر به دنبال داشتن یک سیستم بهتر برای کنترل بر روی فایل های ضبط شده هستید به دلیل پردازش شدن بهینه تصاویر از همان زمان ابتدایی دریافت فیلم ها از طریق محیط بیرونی، دوربین های دیجیتال می توانند به کمک دستگاه های NVR کنترل بهتری بر روی داده ها داشته باشند و حتی می توانند برخی از بخش های تصویر را نیز به خوبی اصلاح کنند.

 امروزه به دلیل توجه بیشتر افراد به دوربین های تحت شبکه و دیجیتال به دلیل نصب آسان و توانایی اضافه و کم کردن دوربین ها به صورت ساده در محیط، این محصولات کاربردهای بیشتری دارند و شما با خرید یک آی پی اختصاصی از طریق شرکت های خدماتی خود، می توانید به راحتی به دوربین های مداربسته متصل شوید و کنترل کاملی را بر روی اوضاع محل کار خود داشته باشید.

این دوربین ها به دلیل داشتن لنز و ساختاری کاملا متفاوت به نسبت مدل های آنالوگ دارای عمر طولانی تری نیز هستند و تنها می توانید آنها را با یک کابل به صورت کامل راه اندازی کنید. از این دوربین ها در مراکز حساس استفاده می شود و می توانند کنترل کاملی بر روی اوضاع محیط داشته باشند.

برخی از این دوربین ها با کم شدن نور محیط می توانند به کمک نورهای مادون قرمز به صورت کاملا رنگی و با کمک سیستم پردازش تصویر، محیط را به خوبی در شب نشان دهند و سبب امنیت محیط کار شما در شب خواهند شد.

 حتی برخی از مدل های ساخته شده از دوربین های دیجیتال دارای سنسورهای تراکم دمایی نیز می باشد و می تواند در صورت خرابی برق محیط به راحتی با این روش رفت و آمدهای یک محیط را کاملا کنترل کند.

اگر به دنبال خرید دوربین مداربست انالوگ هستید، به وب‌سایت موج گستران رادیس مراجعه کنید و انواع مدل‌های متنوع و با کیفیتی را در این سایت پیدا کنید. انتخاب خود را با دقت انجام دهید تا از خرید خود لذت ببرید.

مرتبط