سوالات متداول

در این بخش می‌توانید سوالات متداولی که مشتریان درباره برندهای برتر دوربین مداربسته، تکنولوژی این دوربین ها و دستگاه‌های DVR و NVR مطرح کرده‌اند مشاهده می کنید. در صورتی که پس از مطالعه سوالات به پاسخ خود نرسیدید، از طریق تیکیت، کامنت و یا ایمیل با ما در ارتباط باشید.

برندهای برتر دوربین مداربسته

هایک ویژن یک شرکت چینی فعال در زمینه تولید تجهیزات حفاظتی و یکی از بزرگترین تولید کنندگان سیستم های حفاظتی دنیا است. تخصص اصلی هایک ویژن تولید تجهیزات مرتبط با نظارت تصویری (دوربین مداربسته و تجهیزات وابسته) است. هایک ویژن کار خود را از سال 2001 آغاز کرد و 15 سال گذشته توانسته بخش بزرگی از سهم بازار تجهیزات حفاظتی دنیا را از آن خود کند.

خط مشی فعلی هایک ویژن در راستای افزایش کیفیت محصولات و بالابردن کیفیت تولید آنهاست. به طوری که امکان دسترسی مشتریان به محصولات کاملا با کیفیت را با قیمتی بسیار مناسب فراهم کند.

داهوا نامی شناخته شده در عرضه تولید محصولات الکترونیک در جهان. دارای نمایندگی های فعال در 5 قاره و بالاترین فروش در میان کمپانی های صاحب نام تولید کننده دوربین مداربسته و تجهیزات حفاظتی.

داهوا یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات امنیتی در دنیاست. کمپانی داهوا در سال 2002 کار خود را با تولید دستگاه های رکوردر آنالوگ 8 کانال در چین آغاز کرد و هم اکنون دارای سبک گسترده ای از کالاها مانند دوربین های مداربسته تحت شبکه, دوربین های مداربسته HD cvi , دوربین های مداربسته چند وجهی, دستگاه های ان وی آر (Dahua NVR) , دستگاه های رکوردر چندوجهی (Dahua XVR) , سیستم های کنترل تردد , تجهیزات شبکه و سوئیچ ها, تجهیزات اعلام سرقت و پهباد و درون می باشد.

Tiandy Technologies یکی از شرکت های به نسبت نوپا است که توانسته است در مدت زمان اندک در بازار حفاظت الکترونیک جای پای خود را سفت نماید و نه تنها در آسیا شرقی ، بلکه در اروپا و امریکا و کانادا و ایران پروژه های متعددی را در دست بگیرد.

این برند در ایران  به نام  برند تیاندی شناخته می شود. تولید این شرکت  در سال 2004 در کشور چین بوده است و راهکارهای خود را به سمت و سوی هوشمند سازی و ارتقا پردازش تصویر در محصولات خود از جمله دوربین مداربسته تیاندی سوق داده است.

از جمله فعالیت های برند تیاندی می توان به تولید محصولات با کیفیت ساخت بالا، راهکارهای مختلف مطابق با فضای نصب دوربین مداربسته، سیستم هوشمند کنترل ترافیک و … اشاره نمود. 

انواع تکنولوژی دوربین های مداربسته

با وجود تعداد بی‌شماری از سیستم‌های دوربین مدار بسته در بازار، تصمیم‌گیری در مورد این‌که کدام راهکار برای امن سازی سیستم نظارتی بهتر است، تقریباً غیرممکن است.

دوربین مدار بسته آنالوگ تصاویر را به یک ذخیره ساز دیجیتال یا  DVR هدایت می کند که ویدیو را به فرمت دیجیتال تبدیل می کند. این دستگاه عموماً به یک مانیتور و یا یک روتر ( مودم اینترنت) متصل می شود. به کمک مودم شما می توانید تصاویر را در اینترنت ارسال و از دورترین نقاط امکان کنترل منطقه مربوطه را داشته باشید. نسل قدیم دوربین های آنالوگ کیفیت و رزولوشن پایین تری داشتند امروزه دوربین مدار بسته آنالوگ باکیفیت بهتر و رزولوشن بالاتر ارسال شده است.

دلیل محبوبیت این نوع دوربین مداربسته در بازار، به دلیل هزینه بسیار پایین راه اندازی و استفاده طولانی مدت از این محصولات می باشد. وجود قابلیت دید در شب نیز در این نوع دوربین ها باعث می شود تا کنترل بهتری بر روی تمام محیط در طول شب نیز داشته باشید.

 

سیستم‌های نظارتی اولیه که برای برقراری امنیت در محیط‌های پیرامونی استفاده شد، تنها تامین کننده‌ی نظارت زنده تصاویر برای افراد بوده و هیچ‌گونه ذخیره سازی در آنها صورت نمی گرفت؛ به طوریکه فرد ناظر مجبور به تماشا و کنترل تعداد زیادی تلویزیون بود که مقابل وی قرار داشت و باید تصاویر تمام دوربین ها کنترل کرده و در صورت بروز هر گونه رویداد یا حادثه ای، به نگهبانان یا افراد مرتبط، اطلاع می داد.

بدین ترتیب بود که دوربین مداربسته تحت شبکه به تدریج در عرصه ی فناوری ظهور کردند.  با گسترش سیستم‌های نظارتی و توسعه آن در شبکه های کامپیوتری،  دیگر نیاز به کابل کواکسیال نبوده و می‌توان با ایجاد پیکربندی مناسب در شبکه و استفاده از سوئیچ‌ها، یک شبکه نظارتی مطلوب ایجاد نمود.  سیستم‌های نظارتی تحت شبکه را که سیستم هایی کاملاً دیجیتالی بوده و کلیه دستگاه های مربوطه در آن ها همگون و یکپارچه هستند، سیستم های شبکه ویدیویی نیز می‌نامند،  زیرا در آنها سیگنال ارسالی از دوربین نیز کاملاً دیجیتال است.

  • تفاوت قیمت دوربین مداربسته تحت شبکه دیجیتال و دوربین های آنالوگ

 به طور کلی قیمت دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه نسبت به دوربین‌های آنالوگ بیشتر می باشد، اما هنگامی که بحث رزولوشن های بالاتر مطرح باشد، قیمت دوربین‌های تحت شبکه به نسبت کیفیت آنها بهتر از دوربین‌های آنالوگ خواهند بود. از آنجا که در DVR ها یک تبدیل محتوای تصویر صورت گرفته و تصاویر آنالوگ به دیجیتال تبدیل می‌گردد، برخی از بخش‌های تصویر دچار ضعف شده و از بین خواهند رفت. در حالی که در صورت نیاز به دقت بالا در تصاویر دوربین‌های تحت شبکه به صرفه تر خواهند بود.

  • خرید شبکه انتقال برای دوربین مداربسته تحت شبکه:

امروزه قیمت کابل شبکه CAT5 به صرفه تر از کابل کواکسیال می‌باشد، بنابراین با توجه به مصرف کابل کمتر در سیستم‌های نظارتی تحت شبکه، قیمت کل کابل مصرفی در نظارت تحت شبکه به نسبت سیستم‌های آنالوگ بسیار کمتر خواهد بود. علاوه بر این، امروزه قیمت تجهیزات بی سیم نیز کمتر شده و این امر می‌تواند برای انتقال تصاویر دوربین‌هایی که سیم کشی آن‌ها دشوار است، مفید واقع شود. همچنین می توان برای انتقال تصاویر این دوربین‌ها از دستگاه های بی سیم نیز استفاده کرد. با یک مقایسه کلی می‌توان دریافت که در برخی موارد، هزینه های حفر کانال و کارگذاری لوله ها و رد کردن کابل یا فیبر به مراتب، بیشتر از ارتباطات رادیویی است.

  • خرید منبع ذخیره سازی تصاویر دوربین مداربسته تحت شبکه

مقایسه هزینه انجام شده بین DVR و رایانه های ذخیره ساز، کاری سخت و دشوار است. اما به طور کلی می‌توان گفت در صورت زیاد بودن تعداد دوربین‌ها ، قیمت سرور های ذخیره ساز مناسب تر از DVR ها می باشد، چرا که DVR ها عمدتاً دارای 16 کانال می‌باشند. اگر بخوایم 16 دوربین نصب نماییم، باید دو DVR مجزا خریداری کنیم، اما در سیستم‌های نظارتی تحت شبکه به ازای افزایش هر دوربین مداربسته تحت شبکه ، تنها نیاز به خرید یک لایسنس خواهد بود. تنها زمانی قیمت یک DVR بهینه خواهد بود که از تمامی کانال‌های آن استفاده شود. همچنین در مکان‌هایی که محدود به 3 الی 4 دوربین مداربسته بوده و نیاز به کیفیت بالا داریم، می‌توان با یک رایانه ی ساده، مدیریت تصاویر را انجام داد دیگر نیازی به خریداری DVR نیز نخواهیم داشت.

جایگاه محتوای شما

دستگاه NVR که در سیستم مداربسته تحت شبکه برای ضبط و مدیریت تصاویر استفاده می شود. NVR مخفف عبارت Network Video Recorder است. وظیفه دستگاه NVR علاوه بر ذخیره سازی و مدیریت تصاویر ارائه قابلیت های تصویری ویژه ای همچون تشخیص چهره، تشخیص پلاک، شمارش افراد و … نیز هست. دستگاه های NVR در واقع عملکردی مشابه سرورهای کامپیوتری دارند با این تفاوت که استفاده و راه اندازی آن ساده تر است.

اصطلاحات متداول در زمینه دوربین مداربسته

لنز دوربین مداربسته: لنز در دوربین مداربسته به ترکیبی از چندین عدسی گفته می شود که برای تنظیم و ارسال نور محیط بر روی حسگر تصویر استفاده می شود. لنز دوربین کل نور محیط را دریافت کرده و در یک بخش به نام حسگر که در انتهای لنز قرار دارد متمرکز می کندو به این صورت تصویر کل محیط در یک فضای کوچک تشکیل می شود.

فاصله کانونی لنز: فاصله کانونی لنز، در واقع بیان کننده میدان دید یا زاویه دید دوربین مداربسته است. هر چه فاصله کانونی بیشتر باشد زاویه دید دوربین کمتر است و بالعکس.

استاندار فیزیکی: این استاندارد بیانگر درجه محافظت و مقاومت محفظه دوربین مداربسته در برابر نفوذ اشیاء خارجی، گرد و غبار و آب است. 

وضوح و کیفیت تصاویر ضبط شده:  اینکه بدانید چه نوع دوربینی با چه رزولوشن تصویری را برای هدف خود انتخاب کنید، اهمیت ویژه ای دارد. بر اساس مکان نصب (ورودی ساحتمان یا محوطه داخلی، کنترل فضای پیرامون داخلی) و نوع کاربرد دوربین، رزولوشن مناسب را انتخاب کنید.

رزولوشن عبارت است از تعداد پیکسل های قابل تشخصیص در تصویر.

تاثیر نوع رکوردر در کیفیت تصاویر خروجی: کیفیت رکوردرها یا همان DVR,NVR تاثیر به سزایی در نمایش تصاویر خروجی دوربین دارد. اگر انتخاب شما یک دوربین 4 مگاپیکسلی بوده و هزینه قابل توجهی برای این دوربین پرداخت کرده اید، اما به دلیل عدم انتخاب درست دستگاه ضبط کننده، تصاویر به هیچ وجه کیفیت تصاویر ضبط شده با دوربین 4 مگاپیکسلی را ندارند. برای داشتن تصاویر مناسب با یک رزولوشن مطلوب، نه تنها دوربین بلکه دستگاه ضبط کنند و بعضا کابل رابط نیز تاثیر بسزایی بر روی کیفیت تصاویر خروجی دارند.

توانایی ثبت تصاویر در نور کم: این مشخصه کمترین میزان نوری را که دوربین مداربسته برای ثبت یک تصویر واضح دریافت میکند را مشخص می کند. کمیتی تخصصی برای تعریف حداقل نور لازم، IRE ایت. برای مثال با درج IRE30 در مشخصات فنی دوربین مداربسته، سی درصد سیگنال ایجاد شده در سنسورهای دوربین توسط مدار دریافت خواهد شدو در چقدر این عدد کمتر باشدتصویربرداری از فضاهایی با نور کم، سخت تر و بی کیفیت تر می شود. 

 

فرض کنید در تصاویر خروجی یک دوربین مداربسته که جلوی ورودی یک پارکینگ یا لابی یک رستوران یا ساختمان نصب شده است، بخشی بسیار تاریک و بخشی دیگر فوق العاده روشن است.

کنتراست نور بیرونی و داخلی در این محیط ها دشوار است. چرا که شاتر دوربین به دلیل عدم تطابق در سرعت دریافت تصاویر پرنور و کم نور، قدرت تشخیص نور را از دست می دهد. در دوربین هایی با قابلیت WDR، لنز دوربین این ویژگی را دارد گه در صورت ورود از یک محیط پرنور به یک محیط تاریک، تور را برای یک تصویر خروجی واضح و شفاف با نور مناسب متعادل کند.

دوربین مداربسته مجهز به تکنولوژی WDR، از دو چیپ پردازش تصویر تشکیل شده است. چیپ اول با سرعت شاتر بالاتر، وظیفه ثبت جزئیات مربوط به فضای پرنور و چیپ دوم، با سرعت شاتر پایین تر، جزئیات محیط های کم نور را پردازش می کند. این دو چیپ همزمان با هم کار کرده و دو اسکن از یک تصویر ارائه می دهند. سپس دو اسکن گرفته شده با هم ادغام شده و تصویری واحد با وضوح و روشنایی متعادل به دست می آید.

قابلیت DWDR چیست؟ در این نوع تکنولوژی، تصاویر با اختلاف نور زیاد، به صورت نرم افزاری و بدون استفاده از چیپ، پردازش می شوند و به عنوان یک راه حل مقرون به صرفه ارائه شده است. DWDR از تکنولوژی دستکاری پیکسل ها به صورت دیجیتالی به جای چیپ پردازش تصاویر و اسکن های دوگانه استفاده می کند. نحوه کار DWDR بدین صورت است که هر پیکسل را در تصویر به طور جداگانه تنظیم و بر اساس آن روشنایی را اصلاح می کند.

قابلیت BLC چیست؟

تکنولوژی BLC برای تنظیم و بهینه سازی نور پس زمینه تصاویر کاربرد دارد. مکانیزم BLC بدون در نظر گرفتن نور زمینه، دیافراگم را برای دیدن محیط تاریک داخلی بازتر می کند. بدین ترتیب نور بیرون کاملا به رنگ سفید درآمده اما تصویر محیط تاریک به مراتب تصویر روشن و بهتری می شود. قابلیت BLC ابتدا تصویر را به چند قسمت مختلف تقسیم کرده و روشنایی هر منطقه را به صورت جداگانه تنظیم می کند و نور را در نقاطی که دارای روشنایی بیش از حد هستند، کاهش می دهد.

قابلیت HLC چیست؟

کاربرد قابلیت HLC زمانی است که دوربین مداربسته در تاریکی هوا، تحت تاثیر تابش شدید و مستقیم نورهای مصنوعی و برجسته مثل نور پرژکتورها یا چراغ اتومبیل ها، قرار می گیرد. HLC این تابش های شدید در تصویر را تشخیص داده، به صورت نرم افزاری از شدت نور تابیده شده به دوربین کاسته و نقاط بسیار روشن را می پوشاند. 

مهمترین تاثیر HLC حفظ دید درست دوربین های امنیتی نصب شده در ورودی پارکینگ ها و پمپ بنزین ها در تاریکی شب است.

کیفیت تصویر دوربین های مداربسته متفاوت است. که در واقع از حاصل ضرب پیکسل های عمودی و افقی به رزولوشن تصویر خواهیم رسید. هرچه رزولوشن تصویر بالاتر باشد کیفیت تصویر بالاتر است. و با زوم دیجیتال تصویر کیفیت بهتر و واضح تری دارد.

LED‌های مادون قرمز، لامپ‌های کوچکی هستند که در کناره‌های لنز دوربین قرار دارند. این LEDها نور مادون قرمز را در شب و برای دید در شب فراهم می‌کنند. هرچه تعداد LED ها بیشتر باشد، کیفیت ضبط در شب بهتر خواهد بود.

برد دوربین مدار بسته به فاصله کانونی لنز و اندازه سنسور تصویر بستگی دارد. هر چه برد بیشتر باشد، تصاویر اشیایی که از فواصل دور گرفته می‌شوند واضح‌تر خواهند بود. برد بالاتر برای دوربین‌های مدار بسته در فضای باز ضروری است. دوربین مداربسته باید حداقل 20 تا 25 متر برد داشته باشد.

دوربین‌های داخلی یا  indoor برای دفاتر و منازل مناسب هستند. اندازه آنها جمع و جور است و معمولاً شکل گنبدی دارند.
اما دوربین‌های فضای باز یا outdoor برای فضاهایی از جمله باغ یا محوطه باز اطراف ساختمان، بیرون مغازه‌ها،  بازارها، فرودگاه، جاده‌ها و غیره استفاده می‌شوند. این دوربین‌ها دارای Pan/Tilt و زوم بالایی هستند که آنها را قادر می‌سازد فضاهای بزرگ را پوشش دهند.

people counting  تکنولوژی نرم افزاری در دوربین های تحت شبکه IP است. نحوه عملکرد این تکنولوژی بدین صورت است که با اساتفاده از یک نرم افزار، در دستگاه NVR قادر خواهد بود افرادی را که در زاویه دید دوربین تردد می کنند، شمارش کند. 

این تکنولوژی با بررسی پیکسل به پیکسل تصویر و سپس با بررسی داشتن دو دست، دو پا و اندازه عرض شانه ها که هر کدام به صورت جداگانه برای نرم افزار تعییم گردیده تا دوربین بتواند افراد را از سایر سوژه ها و اشیا تشخیص دهد، عمل شمارش انجام می شود.

دوربین های استارلایت دوربین هایی مجهز به سنسورهای پیشرفته هستند که برای تصویر برداری در محیط های کم نور بهشنه شده اند. این دوربین ها قادر به ثبت تصاویری هستند که چشمان غیرمسلح در تاریکی از دیدن آن ناتوان است. مهمترین نکنه در مورد دوربین های استارلایت این است که این سنسور برای تولید تصویر رنگی نیاز به حداقل نور ( در حد نور ستارگان) دارد تا بتواند درست عمل کند، چرا که تصویر دوربین استارلایت در تاریکی مطلق بسیار ضعیف و غیر قابل استفاده است.

 

POE:

این روش، یک روش برق رسانی به دستگاه های تحت شبکه است که دیگر نیازی به کابل کشی مستقل ندارد و در دوربین های مداربسته تحت شبکه می تواند کاربرد بسیار داشته باشد.  از مزایای این روش می توان به نیاز به کابل کشی کمتر، هزینه کمتر برای خرید تجهیزات پسیو، نسب و راه اندازی تمیزتر و حرفه ای تر اشاره کرد.

دوربین های مداربسته در تاریکی مطلق می توانند به کمک مادون قرمز، تصاویر سیاه و سفید را فراهم کنند. مادون قرمز نوری است که دوربین مداربسته می تواند ببیند ولی انسان نمیتواند توسط این نور اشیاء را مشاهده کند. به طور کلی نور مرئی با بازتابش یک سری از طیف های نوری سبب می شود تصویری را سبز یا آبی ببینید. 

در محیط هایی که دود، گرد و خاک و مه وجود دارد تکنولوژی defog یا مه زدایی می تواند به طور موثر جزئیات و رنگ تصویر ظبط شده را برای دست یابی به ویدئویی طبیعی و واضح، بازیابی و ترمیم کند.

در این روش در صورت تشخیص حرکت در صحنه مقابل دوربین، حرکت تشخیص داده می شود و این کار با مقایسه هر فریم به فریم قبلی توسط دستگاه صورت می پذیرد. در صورت تشخیص اختلاف بین دو فریم دستگاه حرکت را تشخیص می دهد.

در گذشته اگر یک محصول جدید (برای مثال یک دوربین مداربسته) توسط یک کمپانی تولید و به بازار عرضه میشد و شما آن را خریداری می کردید و NVR ای از یک برند داشتید دستگاه شما قادر به پشتیبانی دوربین نبود. اما امروزه با وجود استاندارد ONVIF در صورتی که برندی که خریداری میکنید از این استاندارد پیروی کند دستگاه های شما با یکدیگر سازگاری خواهد داشت. اصول اولیه این استاندارد شامل ارتباط بین تجهیزات و دستگاه های IP سازگار سازی انواع تجهیزات مداربسته با یکدیگر فارغ از نوع برند آن ها و پشتیبانی از تمامی محصولات از کمپانی های مختلف است.

برای محافظت از حریم خصوصی شخصی با پنهان کردن قسمت هایی از تصویر از فناوری ماسک حریم خصوصی استفاده می شود. شما می توانید یک منطقه را در تصویر انتخاب کنید و به کمک ماوس با کشیدن یک مرع یا مستطیل مستقیما بخش هایی از تصویر را حذف کنید.

هنگام طراحی یک سیستم نظارت ویدئویی برای محیط های درون بنا، یک مسئله مشترک شامل مونیتورینگ و نظارت راهروها و یا مرزهای پیرامونی است. 

در بسیاری از پروژه های نصب دوربین، طول تصویر اهمیت بیشتری نسبت به عرض تصویر دارد. مثلا وقتی دوربینی را در یک راهرو نصب می کنید هنگامی که به طور معمول نصب می شود بسیاری از فضای تصویر را دیوارها می گیرد و طول راهرو و انتهای آن تصویربرداری نمی شود. دوربین هایی که قابلیت کریدور یا راهرویی را دارند میدان دید دوربین را تغییر می دهنند تا بتوانند یک شرایط باریک نظیر راهرو و یا قطار یا اتوبوس را به خوبی نمایش دهند.

در برخی اطلاعات دستگاههای ضبط تصاویر دوربین مداربسته، جملاتی مانند فشرده سازی تصاویر به صورت سخت افزاری یا فشرده سازی تصاویر به صورت نرم افزاری مشاده میشود . کلماتی مانند Hardware Compression و Software Compression
منظور از فشرده سازی یعنی کوچک سازی حجم جهت کاهش اشغال فضای ذخیره هست. در فشرده سازی سخت افزاری که مناسب و مهم است، تصاویر و صدا به طور همزمان توسط یک چیپ DSP یک سیستم CPU قوی پردازش و فشرده سازی میشوند که این باعث جلوگیری از کاهش سرعت سیستم ضبط میگردد و در نتیجه شما با کندی سیستم و یا مشکلات بازخوانی تصاویر، مواجه نخواهید شد.

ولی در فشرده سازی تصاویر، که به صورت نرم افزاری انجام میگیرد، با استفاده از دستورات و برنامه نویسی های مخصوص، این عمل فشرده سازی صورت میگیرد که این باعث اشغال فضای RAM و در نتیجه وقوع مواردی مانند هنگ شدن و … را در بر دارد.

شدت نور را روی دوربین تنظیم می کند و مخصوص جاهایی است که شدت نور زیاد است و سایز های مختلفی مانند 4، 6، 8 و 12 درجه دارد.

میزان بیت در دوربین مدار بسته به میزان توان پردازشی مورد نیاز برای
ضبط و پخش فیلم است. میزان بیت تعیین می کند که پردازنده دوربین شما می تواند کیفیت تصویر را در پخش فیلم حفظ کند یا خیر.

کیفیت فیلم با نرخ بیت اندازه گیری می شود، مانند یک تصویر ثابت با وضوح اندازه گیری می شود.

در جاهایی که شدت نور زیاد است یا دوربین کاملا به سمت نور قرار گرفته باید از لنز اتو ایریز استفاده کرد اگر از لنز معمولی استفاده کنیم تصویر کاملا سفید یا کاملا مات و تاریک دیده می شود.

سوالات تخصصی شما

در مورد شما توصیه می‌شود حتما از دوربین های تحت شبکه وایرلس یا IP استفاده کنید. شما می‌توانید با حداقل دردسر سیم کشی و هزینه های کابل، تصاویر را با بالاترین کیفیت در مرکز کنترل داشته باشید. همچنین شما می‌توانید تصاویر را بدون افت کیفیت در بستر دیجیتال دریافت کنید.

برای کاربری شما باید حتما از دوربین های دید در شب یا مادون قرمز که به IR معروف هستند استفاده شود. این دوربین ها در اطراف دهانه لنز چند چراغ LED دارند و به راحتی قابل تشخیص هستند.

شما باید از دوربین‌های مداربسته چرخشی یا SPEED DOME که به PTZ  هم مشهور هستند استفاده کنید. حتما شکل این دوربین‌ها را در سر چهارراه های بزرگ دیده اید که برای کنترل ترافیک استفاده می‌شود. این دوربین ها دارای یک شکل کروی هستند و به صورت اتوماتیک و دستی قابلیت چرخش را دارند.

اگر در زمان نصب دوربین سراغ افراد متخصص و حرفه‌ ای نروید، ممکن است هزینه‌ هایی که برای این کار کرده‌ اید به هدر روند. همچنین تیم نصب مورد نظر شما باید حتماً وظیفه پشتیبانی را نیز بر عهده بگیرد تا خطاهای احتمالی که در زمان استفاده از دوربین مشخص می‌ شوند را برطرف نمایند. بسیاری به اشتباه دنبال افرادی هستند که با کمترین قیمت روند نصب دوربین مداربسته را طی می کنند. برای همین در بسیاری از موارد می‌ بینیم که نتیجه نهایی کار باب میل مشتری نیست. از همین رو بهتر است کیفیت را نسبت به هزینه کار در اولویت قرار دهید.

ما در رادیس مفتخریم که با همکاری با ماهرترین تکنسین های نصب به مشتریان کمک کنیم با بهترین کیفیت و در کمترین زمان محصولات خود را نصب نمایند.

در واقع تنوع شکل دوربین های مدار بسته مربوط به دوعامل کاربری و سلیقه خواهد بود. قسمتی که مربوط به سلیقه است به نظر شخصی شما و محیطی که قرار است دوربین در آن کار شود بستگی دارد. اما در از نظر شکل ظاهری و کاربری می‌توانید به راهنمای زیر رجوع کنید :

دوربین‌های مداربسته گنبدی DOME :

این دوربین ها به دوربین های سقفی معروف هستند. در فروشگاههای کوچک بسیار پرکاربرد هستند.

دوربین مداربسته مینیاتوری :

در واقع به دوربین های مخفی معروف هستند. کاربرد آنها بیشتر در موارد امنیتی است.

دوربین های مداربسته مادون قرمز IR :

برای محیط های تاریک و یا نظارت در شب مفید هستند. در کنار لنز چراغهای LED قابل تشخیص است.

دوربین های گردان PTZ :

این دوربین‌ها هم شکل کروی دارند. برای اماکنی که نیاز به نظارت با میدان دید وسیع دارند بسیار کاربرد دارند. مثل فروشگاههای زنجیره ای.

دوربین های فضای خارجی OUTDOOR :

برای نصب در فضای خارجی مناسب هستند. به دوربین های پمپ بنزینی هم معروفند. معمولا بدنه ضد آب دارند و شیدر و سایه‌بان برای آنها تعبیه شده.

وظیفه اول دستگاه NVR ثبت تصاویر دوربین‌های تحت شبکه است. شما از طریق این دستگاه حتی در برخی موارد می‌توانید به دوربین‌های تحت شبکه، برق رسانی کنید. با استفاده از این دستگاه ما امکاناتی همچون تنظیم میزان نور تصویر و یا تنظیم کیفیت رنگ‌ها را نیز در دسترس خواهیم داشت. مورد دیگر و بسیار مهم قابلیت شناسایی و تشخیص چهره همچنین نمایش نقشه گرمایی از محل ضبط تصاویر است. در واقع این سیستم ردیاب مادون قرمز به تشخیص حضور یک موجود زنده در محیط بدون نور کمک می‌کند.

خیر تمامی دستگاه‌‌های NVR این پورت را ندارند و مواردی که این پورت را دارند، قیمت بالاتری دارند. در واقع با استفاده از این پورت، دستگاه تبدیل به یک منبع تغذیه برای دوربین‌های ما می‌شود که بسیار خوب و مهم و کاربردی است.

در حالتی که دستگاه شما دارای این پورت باشد، شما از سیم‌کشی دوربین‌ها معاف خواهید بود؛ چرا که دستگاه شما منبع تغذیه دوربین‌ها خواهد بود.

اولین راه حل بررسی تمیز بودن لنز دوربین مدار بسته است مرحله بعد بررسی کابل های دوربین است زیرا طولانی بودن کابل ها موجب افت کیفیت تصاویر می شود.

کار بعدی بررسی مانیتور نمایشگر است در صورت سالم بودن دوربین ها، تعویض مانیتورها باید انجام شود. رزولوشن پایین دوربین نیز بر روی افت کیفیت تصاویر تاثیر دارد و وجود اینترنت ضعیف برای دوربین هایی که تحت وب هستند آخرین علت میتواند باشد.

از دلایلی که میتواند روی پرش تصاویر دوربین مدار بسته تاثیرگذار باشد نوسان ولتاژ است و قرار دادن دوربین در مقابل نور مستقیم، وجود اشکال در منبع تغذیه دوربین، نصب دوربین در مکان های بسیار گرم، ایجاد اشکال در کابل دوربین مدار بسته، بی کیفیت بودن فیش های NBC.

برخی از دلایل لرزش تصاویر در فیلم ها میتواند نصب اشتباه، عملکرد نادرست تجهیزات یا منبع تغذیه و شرایط بد آب و هوایی باشد. برای رفع آن باید کلیه اتصالات بررسی شود اگر در تاریکی سوسو بزند باید از مناسب بودن منبع تغذیه مطمئن شد. بررسی ال ای دی نیز از کارهاییست که باید انجام شود.