خانه » تجهیزات شبکه » روتر / مودم اینترنت

دسته‌بندی محصولات

تکنولوژی دوربین

تکنولوژی مودم

محدوده قیمت

ترتیب بر اساس:

فیلتر محصولات
اعمال فیلتر

دسته محصولات

برند و سازنده کالا

انتخاب رنگ

محدوده قیمت

روتر / مودم اینترنت

“فروشگاه موج گستران رادیس، ارائه دهنده انواع مودم و روتر با کیفیت برتر و قیمت مناسب است. خرید خود را با اطمینان از ما انجام دهید.”

مودم اینترنت

پس از ظهور اینترنت های دایل آپ، اتصالات صوتی همیشه مورد توجه بوده‌اند. خرید مودم‌های مختلف، از جمله مودم‌های ADSL، به عنوان وسیله‌ای برای برقراری ارتباط بین کاربران و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی (ISP)، جزء نیازهای کاربران شد. اکنون، پس از گذشت سال‌ها و پیشرفت تکنولوژی و تغییر نیازهای کاربران، می‌توان مودم‌های اینترنت با مدل‌های متفاوتی، از جمله مودم‌ VDSL، را در بازار یافت.

لینک های مفید : فروش مودم یوتل

نام ‘مودم’ از ابتدای کلمات Modulator و Demodulator گرفته شده است. مودم وسیله‌ای ارتباطی است که با تبدیل سیگنال‌های آنالوگ به دیجیتال و برعکس، اینترنت را در دسترس کاربران قرار می‌دهد. مودم‌های داخلی، مودم‌هایی هستند که در سخت‌افزار دستگاه‌هایی مانند تلفن‌های همراه و لپ‌تاپ‌ها یافت می‌شوند.

تلفن همراه شما دارای یک مودم داخلی است که اتصال اینترنت به ارائه‌دهندگان خدمات تلفن همراه، مانند ایرانسل و همراه اول، را فراهم می‌کند. اما مودم‌های خارجی، دستگاه‌های مستقلی هستند که اینترنت را در اختیار دستگاه‌های دیگر قرار می‌دهند. نحوه اتصال و زیرساخت مودم‌ها بسته به نوع تکنولوژی و کاربرد آن متفاوت است. بنابراین، بهتر است که ابتدا با انواع مودم‌های موجود در بازار داخلی آشنا شویم.

انواع مودم یوتل

مودم ADSL یکی از روش‌های پرکاربرد برای اتصال به اینترنت است و دارای ساختارهای ارتباطی متنوعی می‌باشد. این مودم از طریق درگاه تلفن یا RJ-11 به شبکه تلفن و در نهایت به ISP (ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی) متصل می‌شود. انتقال داده‌ها از طریق شبکه به دو صورت با سیم (با استفاده از پورت LAN یا RJ-45) و بی‌سیم (با استفاده از فناوری Wi-Fi) انجام می‌شود.

مودم VDSL نیز مانند مودم ADSL عمل می‌کند، با این تفاوت که روش ارسال اطلاعات از ISP به منزل یا محل کار شما با استفاده از فناوری فیبر نوری انجام می‌شود. در نتیجه، پهنای باند و سرعت اتصال شبکه به مراتب برتر از فناوری ADSL است.

لینک های مفید : خرید مودم سیمکارت خور

تاریخچه مودم اینترنت و شرکت های پیشرو

مودم، که در ابتدا بخشی از سیستم دفاع هوایی SAGE در دهه 1950 بود، پایانه‌های ایستگاه‌های هوایی مختلف، سایت‌های رادار و مراکز مشاوره و کنترل را به مرکز فرماندهی SAGE در ایالات متحده و کانادا متصل می‌کرد. IBM به عنوان تامین‌کننده اصلی کامپیوترها و مودم‌های مورد استفاده در سیستم SAGE شناخته می‌شد.

چند سال بعد، یک ملاقات تصادفی بین مدیر عامل امریکن ایرلاینز و مدیر منطقه‌ای IBM منجر به ایجاد mini-SAGE به عنوان یک سیستم فروش بلیط هواپیما شد. ترمینال در دفتر فروش بلیط به یک کامپیوتر مرکزی متصل بود که موجودی و دسترسی به اینترنت را مدیریت می‌کرد.

یکی از پیشرفت‌های مهم در مودم‌ها، مودم هوشمند بود که در سال 1981 توسط Hays Communications معرفی شد. این مودم‌ها مودم‌های استاندارد 103Abit/s بودند، اما با یک کنترلر کوچک مجهز شده بودند که به کامپیوتر اجازه می‌داد از خط تلفن استفاده کند. قبل از این، مودم‌ها تقریباً بخشی جدایی ناپذیر از سیستم‌های کامپیوتری مدرن بودند.

جورج استیبیتز در سال 1940 با استفاده از یک ماشین تحریر خودکار خطوط تلفن را به یک رایانه در شهر نیویورک متصل کرد، اما کلمه “مودم” هنوز اختراع نشده بود، بنابراین مودم هنوز وجود خارجی نداشت. در دهه 1950 در ایالات متحده، مودم‌ها بخشی از یک سیستم دفاع هوایی بودند که ایستگاه‌های مختلف پایگاه‌های هوایی، سایت‌های رادار و مراکز مشاوره و کنترل را به مراکز فرماندهی SAGE در ایالات متحده و کانادا متصل می‌کرد.

انواع مودم اینترنت

امروزه، تعداد بسیار کمی از افراد در دنیا هستند که زندگی آنها به اینترنت وابسته نیست. بنابراین، بسته به نوع اتصال، مودم‌های متفاوتی وجود دارند که هدف آنها برقراری اتصال به اینترنت است. چند سال پیش، مصرف‌کنندگان فقط می‌توانستند با استفاده از مودم‌های کابلی به اینترنت دسترسی داشته باشند.

لازم به ذکر است  اکنون، مودم‌های بی‌سیم و فناوری‌های جدید وجود دارند. در بازاری که امکان اتصال به اینترنت را فراهم می‌کند، ما سعی می‌کنیم تا انواع مودم‌ها و قابلیت‌های آنها را معرفی کنیم.

همانطور که در ابتدا ذکر شد، مودم‌ها می‌توانند سیمی، بی‌سیم یا هر دو باشند. اتصال بی‌سیم با استفاده از کابل اترنت و اتصال مستقیم بین مودم و کامپیوتر برقرار می‌شود. در ارتباطات بی‌سیم، ارتباط بین مودم و کامپیوتر شما از طریق امواج رادیویی برقرار می‌شود.

مودم‌های سیمی فقط می‌توانند دسترسی به اینترنت بی‌سیم را فراهم کنند. این مودم‌ها مجهز به یک یا هر دو درگاه LAN و USB هستند. با توجه به اینکه اکثر کاربران پورت LAN را ترجیح می‌دهند، اکثر مودم‌های مدرن به طور طبیعی دارای این پورت هستند.

دستگاه‌ها با استفاده از کابل به مودم سیمی متصل می‌شوند. مشکل این مودم‌ها این است که اغلب فقط یک پورت دارند و فقط یک دستگاه را می‌توان به آن متصل کرد. در عصر حاضر که گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و انواع دستگاه‌ها می‌توانند به صورت بی‌سیم به اینترنت و یکدیگر متصل شوند (یا ترجیح می‌دهند به صورت بی‌سیم وصل شوند)، استفاده از مودم سیمی چندان رایج نیست.

مودم‌های بی‌سیم قابلیت اتصال به اینترنت را برای دستگاه‌های مجهز به وای‌فای فراهم می‌کنند. با توجه به رشد روزافزون گجت‌ها و دستگاه‌های هوشمند، استفاده از این نوع مودم نیز افزایش یافته است. مودم‌های وای‌فای مانند مودم‌های سیمی از طریق کابل به اینترنت دسترسی دارند.

برخلاف اکثر مودم‌های سیمی، تعداد دستگاه‌هایی که می‌توان همزمان به یک مودم بی‌سیم متصل شد، محدود به یک دستگاه نیست. البته نباید فراموش کرد که خطر هک وای‌فای همیشه در مودم‌های بی‌سیم پنهان است.

همانطور که در ابتدای بحث اشاره کردیم، اکثر لوازم خانگی امروزی دارای مودم روتر هستند. یعنی ترکیبی از دو دستگاه مودم و روتر هستند. به علاوه این دستگاه‌ها ترکیبی از قابلیت‌های هر دو نوع مودم را نشان می‌دهند. اگر انواع مودم‌ها را بر اساس نوع اتصال بررسی کنید، متوجه می‌شوید که اکثر مودم‌های مدرن از اتصالات سیمی و بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند.

اگر روترهای مودم جدیدی دارید، می‌توانید کامپیوتر خود را با کابل به شبکه متصل کنید و از اتصال پایدار و پرسرعت لذت ببرید و از طریق وای‌فای با استفاده از گوشی هوشمند خود به شبکه متصل شوید.

فروش مودم و روتر

کاربرد مودم اینترنت چیست؟

مودم یکی از راه های دسترسی به دنیای اینترنت است، دستگاهی که وظیفه آن تبدیل سیگنال های دیجیتال به آنالوگ و بالعکس است.

بخش مدولاتور مودم اطلاعات دیجیتالی که از کامپیوتر (صداهای صوتی) خارج می شود را به سیگنال های آنالوگ تبدیل می کند تا بتوان آنها را از طریق خط تلفن، DSL یا کابل ارسال کرد. بخش دمدولاتور مودم سیگنال های ورودی آنالوگ را به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کند تا کامپیوتر بتواند از آنها استفاده کند.

در واقع مودم به کامپیوترها و روترها اجازه می دهد تا داده ها را از طریق شبکه ای مانند اینترنت ارسال و دریافت کنند. استفاده از مودم به شما امکان می دهد به اینترنت و شبکه جهانی وب متصل شوید.

خدمات وب تجاری؛ کلید ورود به دنیای ایمیل و سیستم های تابلوی اعلانات (BBS) است. برخی از شرکت های خدمات اینترنتی مودم را به عنوان بخشی از قرارداد خدمات اینترنتی شما ارائه می دهند. اما شما می توانید یک مودم سازگار را جداگانه خریداری کنید.

معرفی مودم‌های مختلف بر اساس تکنولوژی

مودم وایمکس

اولین بستری که اینترنت را بدون نیاز به خط ثابت فعال کرد، استفاده از فناوری وایمکس بود. این فناوری از پهنای باند 30-40 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند. وایمکس در سال 2001 معرفی شد و 10 سال بعد آخرین نسخه آن در سال 2011 با نام وایمکس2+ معرفی شد.

اولین شرکتی که این فناوری را در ایران معرفی کرد شرکت مبین نت و پس از آن ایرانسل بود. اما پس از مدتی به دلیل قیمت بالا و استقبال کم کاربران از این فناوری اعلام کرد که از این فناوری پشتیبانی نمی کند و مودم های TD-LTE را به صورت رایگان جایگزین تمامی مدل های وایمکس می کند.

مودم TD- LTE

اینترنت بی سیم LTE 3G، 5G در تلفن های همراه ارائه می شود. برای انتقال داده ها در این شبکه، وجود ایستگاه های BTS ضروری است و اپراتورها سعی می کنند با توجه به رقابت در استفاده از خدمات، تعداد این ایستگاه ها را افزایش دهند تا پوشش آن ها افزایش یابد و روند کار تسریع شود. تفاوت بین نسخه های مختلف G4 LTE در پهنای باند آنها نهفته است.

مودم TD-LTE مشابه مودم LTE است با این تفاوت که این نوع مودم نسخه ثابت این فناوری است. فناوری TDLTE تنها با استفاده از مودم های اختصاصی قابل استفاده است و تبادل داده در آن با فرکانس 20 مگاهرتز انجام می شود.

یک مودم ADSL می تواند اتصال چندین دستگاه مانند لپ تاپ، تلویزیون، تلفن همراه و غیره را از طریق کابل های بی سیم یا شبکه امکان پذیر کند، وظیفه ای که قبلاً به روتر تعلق داشت، اما اکنون عملکرد روتر با مودم مخلوط شده است.

مودم سیم کارت خور

مودم سیمکارت خور در واقع همان مودم‌هایی هستند که شرکت‌های مبین‌نت و ایرانسل با عنوان مودم وایمکس ارائه می‌دادند. تکنولوژی به کار رفته در این مودم سیم کارت خور به این صورت است که شما از یه سیمکارت تلفن همراه به عنوان بستری برای دریافت خدمات اینترنت استفاده می‌کنید.

بازار امروز مودم‌ها

بسیاری از کاربران سوال می‌کنند که چرا باید میلیون‌ها تومان برای خرید مودم پرداخت کنند؟ پاسخ این است که برای کاربران خانگی با استفاده معمولی از اینترنت، توصیه نمی‌شود که مودم پرسرعت را خریداری کنند. اما اگر کاربر حرفه‌ای قصد دارد بازی‌های آنلاین انجام دهد، وای‌فای معمولی جوابگو نیست و باید گزینه بهتری را در بازار انتخاب کنید.

ایسوس چندین مودم روتر پرسرعت در رده AC دارد که در ایران نیز موجود است. بهترین مدل فعلی موجود در بازار AC68U است. این مودم روتر با سرعت 1900 مگابیت بر ثانیه برای اینترنت ADSL و VDSL با پورت 1 گیگابیت بسیار مناسب است. این دستگاه همه‌ی ویژگی‌هایی را که یک مودم روتر باید داشته باشد، دارد.

این دستگاه یک روتر دو بانده است و سرعت 600 مگابیت در ثانیه در فرکانس 2.4 گیگاهرتز و سرعت 1300 مگابیت در ثانیه در فرکانس 5 گیگاهرتز را ارائه می‌دهد. این دستگاه دارای سه آنتن خارجی است و از چهار پورت LAN، یک پورت WAN و یک پورت USB 3.1 بهره می‌برد. ایسوس مجموعه‌ای از ویژگی‌های منحصر به فرد را در این دستگاه قرار داده است.

یکی از بهترین مودم روترهای موجود در بازار ایران، مدلی است که همان مشخصات روتر مودم ایسوس را با سرعت 1900 مگابیت بر ثانیه و فرکانس‌های 2.4 و 5 گیگاهرتز ارائه می‌دهد.

این محصول همچنین دارای سه آنتن خارجی و درگاه‌های ارتباطی 1x RJ11، 1x WAN، 3x LAN و 2x USB 2.0 است. از استانداردهای ADSL و VDSL پشتیبانی می‌کند و دارای مجموعه کاملی از امکانات نرم‌افزاری است.

یک مودم USB 3G/4G را می‌توان برای اشتراک‌گذاری اینترنت موبایل در روترها و شبکه‌های بی‌سیم استفاده کرد.

جدیدترین تکنولوژی های به کار رفته در مودم‌های اینترنت

دسترسی به اینترنت شاید در گذشته چندان مهم نبود، اما امروزه اینترنت به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده است. بسیاری از ما هر روز به دنبال راه‌هایی برای افزایش سرعت اینترنت خود هستیم و همواره در جستجوی استفاده از اینترنت سریع‌تر هستیم. در ادامه، با ما همراه باشید تا از آخرین فناوری‌های مورد استفاده در مودم‌های نسل جدید آگاه شوید.

بسیاری از ما از کندی اینترنت خانگی، اداری یا شرکتی خود ناراضی هستیم و به دنبال راه‌هایی برای افزایش سرعت آن هستیم. خوشبختانه، با تغییر مودم و انتخاب فناوری مناسب، می‌توانید از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شوید.

یکی از جدیدترین فناوری‌های مورد استفاده در مودم‌های نسل جدید، DSP یا پردازشگر سیگنال دیجیتال است. این اصطلاح به معنی پردازنده سیگنال دیجیتال است که پیشرفت شگفت‌انگیزی در زمینه ارتباطات اینترنتی را به همراه دارد.

جمع‌بندی در مورد مودم

ما یک تولیدکننده برجسته از انواع مودم‌های مختلف در سراسر کشور هستیم. برای یافتن بهترین مودم‌ها، به وبسایت موج گستران رادیس مراجعه کنید و سپس برای خرید محصول مورد نظر خود اقدام کنید.

ما اطمینان می‌دهیم که شما می‌توانید جدیدترین و به‌روزترین مودم‌ها را از ما درخواست کنید. مجموعه رادیس همیشه آماده است تا به مشتریان خود خدمت کند. در سال‌های اخیر، ما موفق به دستیابی به فروش فوق‌العاده‌ای شده‌ایم.

مرتبط