خانه » وبلاگ » راهنمای خرید سوئیچ شبکه
آخرین بروز رسانی: 26ام خرداد, 1401

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

راهنمای خرید سوئیچ شبکه  و شناخت یک محصول معتبر از ملزومات گسترش دادن شبکه با سیم خانگی، انتخاب درست سوئیچ شبکه میباشد. به بیان ساده‌تر باید بدانید که سوئیچ شبکه باعث میشود، تا دستگاه های خود را ابتدا به آن متصل کنید.

سپس در قدم بعدی سوئیچ را به روتر متصل کنید؛ حال شبکه خانگی شما برای استفاده آماده است. در نهایت دستگاه های شما همانند زمانی که به یک روتر وصل شده‌اند با شبکه خانگی شما ارتباط بگیرند.

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

به گزارش ایسنا‌ و بنا بر اعلام سایت موج گستران رادیس اگر شما برای راهنمای خرید “سوئیچ شبکه” را جستجو کنید،انواع مختلفی از برند‌ها به همراه قیمت، کیفیت، جزئیات و … مشاهده خواهید کرد و اگر از این اصطلاحات بکار برده شده تعجب کردید و سردرگم شدید.

میخواهیم راهنمای خرید سوئیچ شبکه را برای شما شفاف کنیم. چرا که چند مفهوم وجود دارد که باید حتما آنها را درک کنید؛ بدین صورت دستگاه اشتباه و یا بیهوده خریداری نمیکنید.در واقع روش انتخاب سوئیچ شبکه به بهترین نحو، کار خیلی مشکلی نیست.

مطالب مرتبط :
برند سوئیچ شبکه

اما راهنمای خرید سوئیچ شبکه میگوید اگر شما به یک سوئیچ شبکه بسیار ساده نیاز دارید، باید یک سوئیچ غیر مدیریتی و ساده مناسب شما میباشد. همچنین قیمتی که برای خرید در نظر گرفته‌اید تا حدودی به سوئیچ شبکه و سرعت آن بستگی دارد.

به عنوان مثال، هزینه یک سوئیچ شبکه با ۵ پورت خیلی پایین تر از سوئیچ شبکه با ۲۴ عدد پورت میباشد. یا خرید یک سوئیچ با شبکه Fast Ethernet، از سوئیچ شبکه اترنت Gigabit پایین تر است. چرا که چند مفهوم وجود دارد که باید حتما آنها را درک کنید؛ بدین صورت دستگاه اشتباه و یا بیهوده خریداری نمیکنید.

چه سوئیچ شبکه‌ای بخریم؟

اینکه چه سوئیچ شبکه‌ای خریداری کنید به این بستگی دارد که چه نیازی داشته باشید. ابتدا باید مطمئن شوید که دستگاه خریداری شده، بتواند تمام عملکردهای مورد نیاز شبکه را انجام بدهد. اگر شما بودجه کمی دارید، مسلما باید سوئیچ‌های معمولی بخرید. که علاوه بر هزینه کمتر، کیفیت متوسطی نیز دارند و میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

به طور کلی سوئیچ‌های شبکه به دو دسته مدیریتی و غیر مدیریتی تقسیم میشوند. در پاسخ به سوال “چه سوئیچ شبکه‌ای بخریم؟” به شما گفتیم که همه چیز، به میزان نیاز شما بستگی دارد. پیش از آنکه از روش انتخاب سوئیج شبکه بگوییم باید دو نوع کلی آنها را بررسی کنیم.

۱. سوئیچ های غیر مدیریتی

اگر شبکه مورد نیاز شما پیچیدگی زیادی نداشته باشد، میتواند نوع غیر مدیریتی آن را تهیه کنید. یا اگر نیاز دارید تا چند دستگاه را به وصل کنید و سپس به اینترنت متصل شوند. بهترین انتخاب مناسب شما سوئیچ غیر مدیریتی است که قیمت پایین تری هم دارند.

سوئیچ‌هایی که قابلیت مدیریت ندارند امکان plug-and-play را ارائه میکنند. یعنی فقط نیاز است تا سوئیچ را متصل کنید تا کار کند. در راهنمای خرید سوئیچ شبکه دانستید که این سوئیچ‌ها به راحتی نصب و استفاده میشوند.

لازم به ذکر است نمیتوانید تنظیمات ان را تغییر بدهید چرا که بیشتر توسط شغل های کوچک و شبکه خانگی استفاده میشوند. در مطلب گذشته به معرفی انواع برند سوئیچ شبکه غیر مدیریتی پرداخته ایم. با مراجعه به آن میتوانید برند مورد نیازتان را هم شناسایی کنید.

۲. سوئیچ های مدیریتی

اگر نمیدانید که در آینده چه رخ خواهد داد و اینکه به تعامل در شبکه نیاز خواهید داشت یا خیر؟! بهتر است تا از سوئیچ مدیریتی بخرید و پیکربندی و تنظیمات ان را تا پیچیده شدن کار رها کنید. چرا که نوع مدیریتی، توانایی کنترل شبکه‌های بسیار پیچیده را دارد.

اگر بخواهید امنیت پورت، لیست کنترل دسترسی (ACL) و تخصیص پهنای باند را داشته باشید؛ به مهارت‌های مهندسی نیاز دارید. در ادامه راهنمای خرید سوئیچ شبکه مدیریتی متوجه خواهید شد که اکثر شبکه‌ها شامل API هستند.

این ویژگی امکان انجام IaC (زیرساخت به عنوان کد) را برایتان ممکن میکند.راهنمای خرید انواع سوئیچ شبکه مدیریتی امکان مدیریت، اولویت بندی و همچنین نظارت بر ترافیک شبکه را برای شما فراهم میسازد.

این به این معنی است که شما خواهید توانست که اقدام به اجرای همزمان برنامه های کاربردی پهنای باند بشوید. پس از راه دور میتوانید بنا به نیاز خود آن را تغییر دهید چرا که انعطاف پذیری بالایی دارند. پس راه اندازی آنها متناسب با شبکه برایتان ایجاد میشود.

 نکات مهم در انتخاب سوئیچ شبکه

هنگام تهیه سوئیچ مطالعه راهنمای خرید سوئیچ شبکه میتواند دیدگاه شما را به واقعیت نزدیک تر کند. هنگام خرید همواره باید به نکاتی توجه کنید؛ که در ادامه بیان خواهیم کرد.

در تهیه سوئیچ مناسب شبکه، موارد متعددی باید بررسی شود؛ چرا که هر فرد با توجه به نیازهای مختلفی که دارد، انتظارات مختلفی از شبکه خواهد داشت. مثلا برای یک فرد تعداد پورت‌های در دسترس مهم است.

اما برای یک فرد دیگر، میزان انجام تنظیمات جزئی بر روی دستگاه و یا پورت‌ها میباشد. همچنین مهم تر از همه، توجه کردن به تجهیزاتی است که برای داشتن یک شبکه بهتر و در دسترس نیاز دارید. سپس مسئله بعدی میتواند آینده نگر بودن شما باشد.

۱. اندازه سوئیچ و تعداد پورت

یکی از مسائل مهم در راهنمای خرید سوئیچ شبکه، اندازه سوئیچ است. امروزه سوئیچ‌ها در اشکال متنوع و ابعاد متفاوت به بازار عرضه شده‌اند. پس بهتر است قبل از نهایی کردن خرید خود، این نکات را در نظر بگیرید.

مثلا ممکن است یک سوئیچ چهار پورتی ابعاد متفاوت تری نسبت به یک سوئیچ از برند دیگر باشد. به نظر شما فضای کافی برای قرار دادن سوئیچ و تجهیزات آن دارید؟ سوئیچی که نیاز دارید باید رو میزی باشد یا اینکه قابلیت نصب در رک را داشته باشد؟

به طور کلی میتوان گفت هرچه تعداد پورت بیشتر باشد ابعاد آن نیز، بزرگ تر خواهد شد. یک نکته دیگر، که مختص سوئیچ‌ها است، خنک شدن اطراف توسط فضای کافی میباشد. پس این مسئله را هم باید هنگام خرید در نظر بگیرید.

از جمله مهم‌ترین نکات در راهنمای خرید سوئیچ شبکه، در ارتباط با تعداد پورت‌ها میباشد؛ که لازم است به آنها توجه کنید. همچنین یک عامل مهم در تعیین قیمت و هزینه‌ صرف شده برای سوئیچ میباشد. میتوانید تعداد پورت را با کاربران و دستگاه‌های متصل شده به آن، بسنجید.

مثلا اگر تمام پورت‌های سوئیچ پر شود و بخواهید شبکه خود را گسترش دهید، باید نسبت خرید اقدام کنید.

۲. سرعت و نوع پورت در راهن

سرعت انتقال اطلاعات نیز بسیار مهم و کاربردی است. سوئیچ‌ها اغلب از پورت‌های با سرعت 10/100 مگابایت بر ثانیه، 10/100/1000 مگابایت بر ثانیه، 10 گیگابیت بر ثانیه و بیشتر پشتیبانی میشوند و بدین صورت با توجه به سرعت و نوع کاربری استفاده میشود.

پورت سوئیچ‌ها در دو نوع مسی و فیبر نوری تولید میشود. همچنین برخی دیگر به صورت ترکیبی در سوئیچ‌ها قرار میگیرند. هنگام‌ مطالعه راهنمای خرید سوئیچ شبکه باید بدانید که در نوع مدیریتی و حرفه‌ای سوئیچ، امکان اضافه کردن پورت به صورت ماژور فراهم است.

پورت‌های Uplink به نحوی تعیین کننده قیمت این محصولات هستند. چنین پورت‌های برای برقراری ارتباط بین تجهیزات اصلی مثل سوئیچ، روتر، سرور، فایروال با یکدیگر استفاده میشود. پس سرعت بیشتری نسبت به سایر پورت‌های مرتبط با سوئیچ خواهد داشت.

پورت‌های Uplink جنس فیبر قیمت بیشتری نسبت به جنس مسی دارند. پس با در نظر گرفتن زیر ساخت شبکه و سرعتی که نیاز دارید، میتوانید انتخاب درستی انجام دهید.

۳. نحوه مدیریت سوئیچ در  خرید سوئیچ شبکه

سوئیچ‌هایی که قابلیت مدیریت ندارند اغلب در لایه Access و بدین منظور که اتصال کاربر نهایی به شبکه باشد، استفاده میشود. همچنین دارای قیمت کمتری هستند. از طرفی سوییچ‌های مدیریتی در رده سوئیچ‌های هوشمند و مدیریتی لایه دو و سه تولید میشود.

انتخاب سوئیچ با توجه به میزان تنظیمات، دسترسی کاربران و راه کار امنیتی که در نظر دارید متفاوت میباشد. سوئیچ‌هایی که در لایه سه که معمولا در لایه Core قرار دارند، با یک تنظیمات پیچیده پیکربندی میشوند. و در مقابل سوئیچ‌ لایه دوم و سوئیچ‌های هوشمند، در لایه میانی و تنظیمات کمتری پیکربندی میشوند.

۴. ظرفیت و سرعت سوئیچینگ

ظرفیت سوئیچ در واقع معادل است با مجموع سرعت دریافت و ارسال تمام پورت‌های سوئیچ. بنابراین اینکه چه سوئیچ شبکه‌ای بخریم؟ باید بدانید که حجم داده منتقل شده توسط سوئیچ زمانی میتواند بالا باشد، که ظرفیت آن بیشتر باشد.

در واقع سرعت سوئیچینگ زمان مورد نیاز برای پردازش کردن پکت‌های ارسالی و دریافتی مشخص می‌کند. پس هرچقدر که سرعت سوئیچینگ بالا باشد، تعداد پکت‌های آپلود و دانلود شده در لحظه افزایش میابد.

خریدن سوئیچ شبکه

خریدن سوئیچ شبکه

سوییچ شبکه چطور کار می‌کند؟

اطلاعات در شبکه به صورت بسته‌های اطلاعاتی منتقل می‌شود و شامل اطلاعات منبع و مقصد است. سوییچ شبکه با استفاده از mac adress که در نقصد بسته ذکر شده، پورت مقصد را تشخیص داده و اطلاعات را با آن به اشتراک می‌گذارد. بنابراین   mac adress، دستگاه فیزیکی را در مقابل آدرس IP لایه شبکه (لایه 3) شناسایی می کند، که می تواند به صورت پویا به یک دستگاه اختصاص داده شود و در طول زمان تغییر کند. بنابراین کار سوییچ شبکه اینست که هنگامی که یک دستگاه بسته ای را به دستگاه دیگری ارسال می کند، ابتدا وارد سوئیچ می شود و سوئیچ هدر آن را می خواند تا مشخص کند که با آن چه کاری انجام دهد. این آدرس یا آدرس های مقصد را مطابقت می دهد و بسته را از طریق پورت های مناسبی که به دستگاه های مقصد منتهی می‌شود، ارسال می کند. برای کاهش احتمال برخورد بسته‌ها و بروز ترافیک شبکه کبین سوییچ‌ها، اکثر سوئیچ‌ها عملکرد دوطرفه کامل را ارائه می‌کنند که در آن بسته‌هایی که از یک دستگاه می‌آیند و می‌روند به پهنای باند کامل سوئیچ دسترسی دارند. ارتباط. (تصویر دو نفر را در حال صحبت با تلفن همراه در مقابل دستگاه واکی تاکی تصویر کنید).

در واقع این شبکه‌های کامپیوتری، یک فرصتی مناسب برای تقسیم اطلاعات و انجام کار برای فرد و مشاغل بجود می‌آورد. اما در مورد سوئیچ‌های شبکه باید به یاد داشته باشید که پیش از هر اقدامی، گزینه‌های احتمالی را بررسی کنید.

یعنی قبل از تصمیم گیری، به مطالعه راهنمای خرید انواع سوئیچ شبکه بپردازید. درباره امکانات سوئیچ، انواع آنها و انواع برند سوئیچ شبکه اطلاعات کسب کنید. با رعایت کردن چنین نکاتی میتوانید یک انتخاب با کیفیت و خوبی داشته باشید.

مطالعه راهنمای خرید سوئیچ شبکه تمام این موارد را برای شما شفاف خواهد کرد. تا نیازی به منبع دیگر در این بابت نداشته باشید. پس شما قادر خواهید بود؛ که مناسب ترین سوئیچ را متناسب با کسب و کار خود تهیه کنید.

پیش از این درباره تفاوت تجهیزات شبکه نیز سخن گفتیم تا بدون نگرانی انتخاب خوبی داشته باشید. اما اگر با مطلب راهنمای خرید انواع سوئیچ شبکه، همچنان در زمینه سوئیچ‌های شبکه کنجکاو هستید،میتوانید با پشتیبانان رادیس تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه بدهیم.

مرتبط