خانه » وبلاگ » انواع دوربین مداربسته تحت شبکه
آخرین بروز رسانی: 14ام فروردین, 1402

انواع دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مداربسته تحت شبکه نوعی دوربین دیجیتال است که برای نظارت تصویری استفاده می شود.  خرید دوربین مدابسته تحت شبکه در بین مشتریان در سراسر جهان بسیار محبوب است. دوربین مداربسته IP یا دوربین مداربسته تحت شبکه جایگزین سیستم های دوربین های امنیتی آنالوگ می شود که چندین دهه است که به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته اند و اکنون بسیاری از کاربران از این دوربین ها برای ایمن سازی محل کار و زندگی خود استفاده می کنند. دوربین IP از شبکه IP استفاده می کند که دسترسی به اینترنت را نیز فراهم می کند.

معرفی دوربین مداربسته تحت شبکه

از آنجایی که دوربین تحت شبکه کیفیت تصویر بالاتری را نسبت به سایر تکنولوژی های دوربین مدار بسته ارائه می دهد، این یکی از جذابیت های این دوربین ها است. دوربین های IP به دلیل کیفیت، امکانات و قیمت پایین تر در سال های اخیر محبوبیت زیادی در بین مصرف کنندگان به دست آورده اند و هزاران مدل دوربین تحت شبکه در حال استفاده هستند. اگر شما نیز قصد خرید دوربین تحت شبکه را دارید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا با انواع دوربین مداربسته تحت شبکه بیشتر آشنا شوید.

لینک های مفید : قیمت دوربین مداربسته داهوا

معرفی دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مداربسته تحت شبکه یا دوربین نظارت IP دوربینی است که از طریق یک اتصال شبکه محلی برای نظارت و کنترل اموال افراد راه اندازی می شود.

ویدیو از طریق اینترنت یا شبکه محلی محلی در دوربین IP ارسال و دریافت می شود. برخلاف دوربین مداربسته آنالوگ که نیاز به دستگاه ضبط محلی دارد، دوربین IP با اتصال به شبکه محلی کار می کند! راه اتصال دوربین های امنیتی شبکه به شبکه درست مانند اتصال تلفن های همراه به شبکه است.

تصاویر در انواع دوربین مداربسته تحت شبکه به صورت رمزگذاری شده بر روی پلت فرم شبکه با استفاده از کابل و سوئیچ شبکه منتقل می شوند. این دوربین ها اغلب با کمک ضبط دیجیتال یا DVR و گاهی اوقات با NVR کار می کنند.

دسته دیگری از این دوربین های امنیتی تحت شبکه به دو دسته دوربین های امنیتی دید در شب و دوربین های امنیتی قابلیت دید در شب تقسیم می شوند.

لینک های مفید : Defog چیست

ویژگی های دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته IP امکانات و امکانات ویژه ای را در اختیار کاربران قرار می دهد که یکی از دلایل محبوبیت دوربین های تحت شبکه است.دوربین های IP که دوربین های تحت شبکه نیز نامیده می شوند و دوربین های نظارت IP به شما امکان می دهند از رایانه خود یا هر رایانه دیگری که به شبکه رایانه ای یا اینترنت متصل است به ویدیوهای زنده یا ضبط شده دسترسی داشته باشید.

سیستم های دوربین مدار بسته تحت شبکه به افراد اجازه می دهد تا دوربین های امنیتی خود را از هر مکان دور کنترل و نظارت کنند. نظارت از راه دور چندین دوربین از یک شبکه باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه می شود و تنها یکی از مزایای بسیاری است که دوربین های شبکه ارائه می دهند. این روزها انواع دوربین مداربسته تحت شبکه در دسترس هستند که قیمت مناسب، انعطاف پذیری بالایی دارند و گزینه ای جذاب برای انتخاب سیستم امنیتی هستند.

ویژگی های دوربین مداربسته تحت شبکه

• دوربین مدار بسته IP دارای کیفیت 720P و 1080P می باشد.
• رزولوشن دوربین IP بین 3 تا 29 مگاپیکسل است.
• حالت ذخیره سازی در دوربین IP کارآمدتر از دوربین آنالوگ است.
• نصب دوربین مداربسته IP برخلاف افکار عمومی و وجود شبکه های اینترنتی بسیار آسان است.
• خرید دوربین مدار بسته IP به صرفه تر از دوربین آنالوگ است. زیرا قابلیت ذخیره سازی اطلاعات علاوه بر تصاویر را نیز دارد و مانند کامپیوتر عمل می کند.
• دوربین تحت شبکه قابلیت دریافت برق از کابل اینترنت را دارد.
• تصاویر دوربین مداربسته IP را می توان به راحتی از طریق تلفن همراه یا اینترنت دریافت کرد.

از جمله ویژگی ها و مزایای خرید انواع دوربین مداربسته تحت شبکه می باشد که برای مشاوره خرید دوربین تحت شبکه و دریافت لیست قیمت دوربین های تحت شبکه با رادیس تماس بگیرید و از قیمت های به روز مطلع شوید.

انواع دوربین های تحت شبکه از نظر ظاهری

دام: دوربین تحت شبکه نوع دام اغلب در مکان های سرپوشیده استفاده می شود که از پلاستیک یا فلز ساخته شده است و کیفیت تصویر آن متوسط است.
بولت: این دوربین IP در فضاهای بیرونی با لنز ثابت و متحرک استفاده می شود.
باکس: کیفیت تصویر این نوع دوربین مداربسته تحت شبکه نسبتا خوب است. هم در داخل و هم در فضای باز قابل استفاده است. البته باید در محیط بیرونی برای آن پوششی تهیه کرد. این دوربین لنز ندارد و با توجه به کاربرد آن لنز برای آن تهیه می شود.
مینیاتوری: خرید دوربین تحت شبکه مینیاتوری نوعی دوربین نظارت مخفی با یک لنز است.این دوربین ها را می توان در محیط های کوچک نصب کرد.
PTZ: نام دیگر این دوربین اسپید دام است و برای کنترل از راه دور استفاده می شود. این دوربین ها قابلیت زوم و چرخش را دارند. این دوربین ها قابلیت زوم تا 20 برابر را دارند و برای محیط هایی مانند تقاطع ها یا خیابان ها طراحی شده اند و قیمت بالاتری نسبت به دوربین های دیگر دارند.

لنز انواع دوربین مداربسته تحت شبکه

در دوربین مداربسته IP از لنزهای مختلفی استفاده می شود که هر کدام بر اساس فضای مورد استفاده و همچنین نیاز کاربران کاربردهای متفاوتی دارند.

لنزهای ثابت: این نوع لنزها با فاصله کانونی ثابت و زاویه دید 70 درجه ساخته می شوند.
لنز متغیر یا لنز چند کانونی: این نوع لنزها دارای فاصله کانونی متغیری هستند و زاویه دوربین IP یا دوربین مداربسته تحت شبکه را می توان پس از نصب به طور دلخواه تنظیم کرد.
لنزهای متغیر موتورایز: این نوع لنز که در دوربین های IP استفاده می شود از یک موتور داخل دوربین برای تغییر فاصله کانونی استفاده می کند.

خدمات موج گستران رادیس

جهت خرید انواع دوربین مداربسته تحت شبکه نکات مهمی وجود دارد که اگر این نکات را رعایت کنید در خرید خود اشتباه نخواهید کرد و بهترین دوربین تحت شبکه را با مناسب ترین قیمت دوربین IP دریافت خواهید کرد. این امر مستلزم خرید از یک فروشنده معتبر دوربین IP است که جنس اصلی را در اختیار شما قرار می دهد و همچنین گارانتی دوربین خریداری شده را نیز به شما تقدیم کند.

رادیس نماینده معتمد برندهای معروف دوربین مداربسته است که تمامی این برندها را با ضمانت اصالت و گارانتی معتبر به مشتریان خود ارائه می دهد.

نصب انواع دوربین مداربسته تحت شبکه

نصب انواع دوربین مداربسته تحت شبکه

نصب دوربین مداربسته تحت شبکه کمی پیچیده به نظر می رسد، اما امکان پذیر است. به عنوان مثال در مرحله اول باید منبع تغذیه یا ترانسفورماتور را به دوربین مداربسته وصل کنید.

در مرحله دوم باید دوربین مداربسته را با استفاده از کابل LAN به کامپیوتر متصل کنید.

در مرحله سوم که مهمترین مرحله نصب دوربین است، کامپیوتر باید دوربین مداربسته داخل شبکه شما را بشناسد. برای این منظور آی پی دوربین مداربسته و رمز عبور آن را وارد کامپیوتر کنید.

پس از وارد کردن کدها، اتصالات دو دستگاه را با استفاده از دستور PING کنترل کنید. در این قسمت می توانید از راهنمای نصب دوربین مدار بسته استفاده کنید. در قسمت بعدی نوبت به راه اندازی نرم افزار سیستم دوربین مداربسته می رسد.

نرم افزار مربوط به دوربین مداربسته تحت شبکه در داخل بسته بندی محصول قرار می گیرد. همچنین باید این سی دی را روی کامپیوتر خود نصب کنید.

در مرحله آخر تمامی اطلاعات لازم را در قسمت Software وارد کرده و روی گزینه Add Device کلیک کنید. شاید در این قسمت برنامه دوباره از شما کد IP را بخواهد. همان کدی که در قسمت قبل وارد کردید را در این قسمت وارد کنید و دکمه OK را بزنید.

انواع دوربین مداربسته تحت شبکه یکی از بهترین گزینه های کنترل و نظارت است که می توانید برای افزایش امنیت ملک خود از آن استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در تماس باشید.

مرتبط