خانه » وبلاگ » تکنولوژی ANR چیست و چگونه کار میکند؟
آخرین بروز رسانی: 14ام اسفند, 1402

تکنولوژی ANR چیست و چگونه کار میکند؟

تکنولوژی ANR چیست؟ تکنولوژی ANR چگونه کار میکند؟ اگر با نحوه کار کردن دوربین‌های مدار بسته آشنایی ابتدایی داشته باشید یا در مطالب مربوط به دوربین مدار بسته با استفاده از اینترنت جستجو کرده باشید.

 سیستم‌های امنیتی دارای تکنولوژی‌های مختلف متناسب با انواع کارایی هستند. میزان هزینه‌ای که برای هر کدام از دوربین‌های مداربسته  ( دوربین مداربسته هایک ویژن ، هایلوک .. )در نظر میگیرید تعیین کننده کارایی آن می‌باشد. به طوری که هر کدام از این تکنولوژی ها کاربردهای خاص خود را دارند.

تکنولوژی ANR چگونه کار میکند
بررسی هر کدام از آنها به صورت جداگانه، یک مقوله مجزا نیاز خواهد داشت. در این نوشتار  قصد داریم تا به بررسی سوال تکنولوژی ANR چیست ، بپردازیم. همچنین بیان کنیم که تکنولوژی ANR در دوربین‌های مداربسته چگونه کار میکند؟ اولین هدف برای استفاده کردن از سیستم CCTV، ضبط تصاویر بر روی NVR است.

حالا فرض کنید که به دلایل مختلف ارتباط بین دوربین و ان وی آر قطع میشود. نتیجه این قطع ارتباط چه خواهد بود؟ آیا تصاویری که ضبط شده‌اند از بین می‌روند؟

راهکار دوربین های امنیتی برای حل چنین مشکلی چیست؟ آیا امکان بازیابی تصاویر وجود دارد؟ وجود چنین سوالاتی ما را به سمت سوال تکنولوژی ANR چیست؟ سوق می‌دهد. بنابر این در این بخش قصد داریم از تکنولوژی ANR و کاربرد آن صحبت کنیم. با مجله رادیس همراه باشید تا اطلاعات مفصلی برای شما ارائه بدهیم.

 تکنولوژی ANR چیست؟ و چگونه کار می‌کند؟

کلمه ANR به معنای ” به روز رسانی خودکار تحت شبکه ” است که مخفف عبارت Automatic Network Replenishment می‌باشد. اما تکنولوژی ANR و کاربرد چگونه است؟ فرض کنید که در محل کسب و کار یا منزل شما جرمی صورت گرفته یا سرقتی انجام شده است.

در چنین مواقعی که برای چک کردن تصاویر ثبت شده به سمت دستگاه ان وی آر دوربین مداربسته خود می‌روید. اما ناگهان متوجه می‌شوید در طول شب که سرقت انجام شده، ارتباط بین دستگاه ثبت و دوربین‌ها قطع شده است. در نتیجه بخش‌هایی از تصاویر را از دست می‌دهید. البته این قطع شدن می‌تواند به صورت عمدی یا سهوی صورت گرفته باشد. در هر صورت با قطع شدن ارتباط، حتی در صورت داشتن سیستم‌های امنیتی متعدد تصاویری را از دست می‌دهید.

این موضوع می تواند به صورت مستقیم بر روی کاهش کارایی دوربین مداربسته تاثیر بگذارد. اما تکنولوژی ANR چیست؟ و چگونه کار می‌کند؟ سوالی که ممکن است پیش بیاید این است که چگونه مطمئن شویم حتی در صورت قطعی، تصاویر ضبط خواهند شد. زمانی که این تکنولوژی فعال شود به دوربین دستور داده می شود.

تا هنگام قطع شدن ارتباط با دستگاه ضبط کننده DVR / NVR اطلاعات تصویری را روی یک کارت حافظه ذخیره کند. پس با وجود تکنولوژی ANR هایک ویژن یا سایر دوربین‌ها به رابط شبکه نیاز نخواهیم داشت. پس تکنولوژی ANR چگونه کار میکند؟ یعنی دوربین‌ها قادر هستند به صورت مستقل و بدون دستگاه ضبط کار کنند.

در نتیجه خراب شدن دستگاه ضبط آن وی آر یا دی وی آر نمی‌تواند اختلالی در ضبط تصاویر ایجاد کند. سپس پس از رفع مشکل قطع ارتباط بین دوربین و دستگاه ضبط کننده تصاویر ضبط شده روی کارت SD روی NVR فراخوان می‌شوند. و در نهایت به صورت اولویت زمانی قرار می‌گیرند. پس از آنکه متوجه شدیم تکنولوژی ANR چیست؟ باید به سراغ نحوه تنظیمات ANR برویم.

 تنظیمات تکنولوژی ANR چیست؟

آشنایی با نحوه Set Up تنظیمات ANR چگونه است. برای فعال کردن این قابلیت باید مسیر زیر را طی کنید. نحوه تنظیمات ANR :
Web configuration > Storage > Schedule Settings > Advanced))
در نهایت گزینه Enable ANR را انتخاب می‌کنیم. برای اینکه بتوانید از حداکثر کارایی تکنولوژی ANR استفاده کنید میتوانید از حالت pre-record استفاده کنید. هنگامی که این قابلیت فعال می‌شود دقیقا قبل از آنکه ارتباط با دستگاه قطع شود دستگاه ضبط کننده شروع به ضبط تصاویر می‌کند. که اغلب احتمال دارد تصویر فرد خرابکار در صورت وجود را به سرعت ضبط نماید. هیچ محدودیتی در تعداد دوربین‌ها وجود ندارد در نتیجه با وجود کارت حافظه تمامی مشکلات مربوط به قطعی حل می‌شود.

 تکنولوژی ANR هایک ویژن

دوربین‌های هایک ویژن دارای تکنولوژی ANR هستند یا خیر؟ خوشبختانه، تجربه شرکت هایک ویژن در زمینه‌های مختلف امنیتی، به آنها کمک کرده تا بتوانند یک راهکار دقیق و کاملا ظریف را در این بابت ارائه دهند.

تمام دوربین‌های مداربسته IP هایک ویژن دارای یک کارت ذخیره سازی Micro SD هستند. همانطور که گفتیم این تکنولوژی مخفف Automatic Network Recovery است که به اختصار ANR نامیده می‌شود.

هنگامی که این قابلیت روشن می‌شود این دستور به دوربین مداربسته ارسال می‌شود. تا در صورت قطع شدن ارتباط آن با دستگاه ضبط کننده دی وی آر اطلاعات تصاویر مشاهده شده را بر روی کارت SD خود ذخیره نماید. در نتیجه به هیچ رابط شبکه‌ای نیاز نخواهد بود.

 دوربین مداربسته می تواند همانند یک دستگاه مستقل عمل کند و عدم کار کردن دستگاه ضبط دوربین را جبران کند. هم اکنون دانستید که تکنولوژی ANR چیست.

این تکنولوژی برای رفع نقص به وجود آمده هنگام ارتباط دستگاه ان وی آر بکار گرفته می‌شود که هنگام اتصال مجدد بکاپ گیری از روی اطلاعات کارت SD شروع می‌شود و به دستگاه ان وی آر ارسال می‌شود.

 اصلی ترین دلایل قطع ارتباط بین دوربین مداربسته و دستگاه NVR

1. وقوع اختلال در عملکرد سوئیچ شبکه دوربین مداربسته
2. عدم کارکرد صحیح دستگاه DVR / NVR
3. نقص در کابل شبکه

 تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته هایلوک

هنگام استفاده از تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته هایلوک باید حواستان به برق دوربین باشد. یعنی تحت هیچ شرایطی بنیاد برق متصل شده به دوربین‌های مداربسته قطع شود. چرا که اغلب مجرمین قبل از اقدام کردن برای سرقت، برق متصلی به دوربین را قطع می‌کنند.

البته میتوانید برای جلوگیری از این مشکل، برای هر دوربین مداربسته یک منبع تغذیه جداگانه خریداری کنید. که زمان بروز مشکل، بتواند تا لحظه آخر تصاویر را ضبط کند.

اغلب تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته هایلوک برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی استفاده می‌شود. که دوربین مداربسته شان جایی قرار گرفته است که به سادگی امکان تخریب و دستکاری در آن وجود دارد.

اولین نکته‌ای که پیش از نصب دوربین مداربسته باید به آن توجه کرد، محل نصب دوربین است. دوربین‌ها باید در جایی نصب شود که امکان دسترسی به آن دشوار و دید خوبی نسبت به محیط داشته باشند. همانطور که می‌دانید کارت حافظه یا همان Micro SD ها دارای فضای محدودی برای ذخیره سازی اطلاعات دارند.

ارسال اطلاعات ANR

بنابراین به هیچ گونه رابط شبکه ای نیاز نخواهد بود و دوربین می تواند بعنوان یک دستگاه مستقل عمل نموده و عدم کارکرد دستگاه ضبط را جبران کند. پس از رفع نقص ایجاد شده زمانی که ارتباط دستگاه NVR مجددا برقرار می شود دوربین بکاپی از اطلاعات خود را از روی کارت حافظه به NVR می فرستد و گپ ایجاد شده در تصاویر را در آن بازه زمانی پر می کند.

کاربرد تکنولوژی ANR

نحوه ست آپ تنظیمات تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

نحوه فعال کردن این قابلیت بسیار آسان بوده و کافی است طبق مسیر عمل نمائید ، Web configuration > Storage > Schedule Settings > Advanced

پس از طی مسیر فوق تیک کادر Enable ANR را می زنید ، برای دسترسی به حداکثر کارایی می توانید از حالت pre-record نیز استفاده نمائید. زمانی که این قابلیت را فعال می کنید دوربین درست پیش از قطع ارتباطش با دستگاه ضبط شروع به ضبط تصاویر می کند.

همچنین می تواند تصویر عامل خرابکار (در صورت وجود) را نیز ضبط کند ، هیچگونه محدودیتی در تعداد دوربین ها در این قابلیت وجود ندارد اما این در صورتی است که همه دروبین ها مجهز به کارت حافظه باشند.

متوجه شدیم که تکنولوژی ANR در دوربین های مداربسته چگونه کار میکند؟ همواره دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می ‌شود امنیت دوربین‌های مداربسته کاهش یا به حداقل برسد. وجود تکنولوژی های مختلف کمک می‌کند تا از رخ دادن چنین عواملی جلوگیری شود.

این عوامل چه بیرونی و چه درونی باشند با استفاده از تکنولوژی‌های بروز امنیتی خنثی می‌شود. تکنولوژی ANR نیز بر همین اساس در ساختار دوربین‌های امنیتی جای گرفته است.

شرط عملکرد تکنولوژی ANR در دوربین گ‌های مداربسته، قطع نشدن تغذیه دوربین مداربسته است. یعنی در صورت قطع شدن ارتباط بین دوربین مداربسته و دستگاه NVR، دوربین مداربسته خاموش نشود.

البته شما می‌توانید برای این منظور، از سوئيچ‌هایی استفاده کنید که دارای قابلیت POE هستند. قابلیت POE برق تمامی دوربین‌های مداربسته را تامین می‌کند، اما منبع تغذیه جداگانه برای هر دوربین راه حل بهتری خواهد بود.

همچنین تصاویر ضبط شده در SD Card و تصاویر ضبط شده معمولی با دو رنگ مجزا از هم متمایز می‌شوند. اما مصرف کننده متوجه هیچ تغییری در نمایش تصاویر ضبط شده نخواهد شد.

امیدوار هستیم با مطالعه این نوشتار به پاسخ سوال تکنولوژی ANR چیست؟ و چگونه کار می‌کند؟ رسیده باشید. در صورت داشتن سوالات دیگر می‌توانید با کارشناسان مجموعه رادیس تماس حاصل فرمایید.

اینستاگرام رادیس را دنبال کنید.